CURCUMIN TRIPLE BURN, uniek en uitermate effectief»

Gepubliceerd op 18-10-2016

Er is nu een bijzonder product toegevoegd aan de lijst van supplementen die HVS Int. te bieden heeft. Het betreft een supplement dat een zeer sterke gezondheids-bevorderende werking kent. Het hoofdingrediënt is curcumine, de werkzame stof in het ons allen bekende kruid in Oosterse keukens, kurkuma. De genezende kracht van curcumine reikt heel ver. Het is al duizenden jaren een kruid dat gebruikt wordt in de Oosterse medicijnkast. Een belangrijk probleem bij curcumine is echter de opneembaarheid ervan. Bij de meeste supplementen die je koopt is de opname maximaal 5%. Daar is nu een absolute doorbraak in geforceerd door Dr. Sears.

Hij heeft er een aantal stoffen (galangawortel, gemberwortel en kruiden) aan toegevoegd die de opneembaarheid enorm heeft verhoogd, stoffen die synergetisch werken en tot een ongekende opname leiden. Hierdoor komt de helende kracht van dit wondermiddel volledig tot zijn recht. Zie in onderstaande grafiek de opname zoals die m.b.v. Curcumin Triple Burn plaatsvindt, in tegenstelling tot de opname met curcumin alleen. Daarnaast is te constateren dat het veel langer in een hogere dosis in de bloedbaan aanwezig blijft!!

Als je dit afzet tegen de prijs, slechts $ 89.85/ € 82,95 voor 3 maanden !!!….dan kun je spreken over een investering in je gezondheid van slechts

€ 0,92 per dag….

Een aantal voorbeelden van positieve effecten van het gebruik van curcumine komen nu aan de orde. Het gebruik ervan heeft goede invloed op:

– de cholesterol spiegels                                            – het behoud van gezonde nieren

– gewrichtspijnen                                                         – een gezond hart

– je zichtvermogen                                                      – een goed geheugen

– je glucosespiegels                                                    – een slank lichaam

– je stemming                                                               

– werkt levensverlengend, mede door invloed                                                                                           

   op de telomeren                                                                        

– het voorkomen en zelfs bestrijden van  

kanker

Etc. etc. Kortom een waar wondermiddel dat de natuur ons verstrekt heeft. De combinatie van stoffen die Dr. Sears heeft gemaakt, leidt tot een enorme niveauverhoging in je bloedbaan in slechts 45 minuten. Een ander voordeel is, dat het ook veel langer aanwezig blijft in de bloedbaan. Dit is  natuurlijk een significante verbetering, waardoor de geneeskrachtige werking ook maximaal tot zijn recht kan komen.

Kortom, de combinatie van Curcumine, ginger (gember), de galangal wortel, bioperine en “Holy Basil” vormt een zeer krachtig, wonderbaarlijk middel in de bestrijding en voorkoming van ongewoon veel aandoeningen. Is er nog een argument, waarom je het niet zou gebruiken?

Kijk op de website: www.health-vitality-support.eu en bestel dit vandaag nog. Maak werk van je gezondheid!!

Frontpage-picture-1543490094.jpg