« 2016, Omega Rejuvenol, ongekend krachtig»

Gepubliceerd op 15-11-2016

Artsen van de “American Heart Association” bevelen het eten van vette vis aan, voor tenminste 2 keer per week. Zij geven aan, op basis van ruim wetenschappelijk onderzoek, dat de Omega 3 vetzuren bijzonder goed zijn voor de gezondheid van je hart.

Deze vetzuren ondersteunen een gezonde hartslag en zijn van vitaal belang voor gezonde doses tryglyceriden, voor een goede bloedsomloop en een gezonde bloeddruk.

Daarnaast blijken mensen met hoge niveaus van Omega 3 een 47% lager risico te hebben op leeftijd gerelateerde cognitieve problematiek. Ook ondersteunen Omega 3 vetzuren  een goede bescherming tegen ontstekingen en een gezond metabolisme, dit helpt weer om krakende en pijnlijke gewrichten te voorkomen. Ook toonde de University of Maryland aan dat uit een onderzoek onder 3000 mensen bleek dat degenen die een dieet rijk aan Omega 3 hadden, over een gezonder gezichtsvermogen beschikten.

Echter langdurig onderzoek heeft mij geleerd dat visolie supplementen tekortschieten in de aanlevering van de meest belangrijke vorm van Omega 3, namelijk DHA. Dit betekent:

– Dat je niet ten volle profiteert van de helende werking van deze Omega 3.
– Daarnaast ontbreekt het visolie aan een snelle opname door je cellen. Dus de maximale boost van je
gezondheid blijft dan uit.
– Visolie is niet (voldoende) in staat om de bloed/brein barrière te doorbreken, zodat je brein niet
alle Omega 3 voeding krijgt die het nodig  heeft,
– Kortom, de meeste soorten visolie zijn niet in staat om je de op de fles aangegeven hoeveelheden
Omega 3 voldoende beschikbaar te stellen, waardoor je je geld verspilt en er veel te weinig voor
terug krijgt.

In mijn Omega Rejuvenol heb ik echter twee bronnen van Omega 3 bijeengebracht die alle problemen van visolie hebben opgelost en de volledige helende krachten van Omega 3 beschikbaar stellen voor je lichaam.

Omega Rejuvenol is een anti-verouderingsformule die door Primal Force ontwikkeld is, waardoor niet alleen de preventieve gezondheid van je hart een boost krijgt,  maar ook een positieve invloed op reeds bestaande hartproblemen zal hebben. Dit ondersteunt namelijk een gezonde cholesterolspiegel. Daarnaast ervaar je een scherper zicht, een gezonde bloedsuikerspiegel, perfecte waardes m.b.t. je tryglyceriden, gesmeerde gewrichten en een perfect geheugen. Geen enkel supplement zal je goede ondersteuning bieden als het niet volledig wordt opgenomen door je lichaam. En dat is  nu precies het probleem met visolie!!!

De mate waarin Omega-3 vetzuren worden opgenomen door je lichaam, wordt bepaald door het type vet dat eraan gehecht is. In visolie is het belangrijkste aandeel van Omega-3 vetzuur, DHA, gebonden aan tryglyceriden, of ethyl esters (een type vet). Maar hierdoor verliest visolie veel van zijn voordelen, als deze vetten als energie verbrand worden.

Ik heb dan ook iets veel beters ontdekt: KRILL OIL!! Krill zijn garnaalachtige schepsels die in grote hoeveelheden in de pure koude wateren in de buurt van de Zuidpool voorkomen. Nature magazine heeft Krill tot de beste bron van energie voor welhaast alle levende zeedieren in de oceanen van de wereld benoemd.
Krill is dan ook een natuurlijke bron van Omega-3 vetzuren die je een veel betere vorm van beschermende Omega-3 biedt, dan visolie. De biologische vorm hiervan is van een geheel andere samenstelling, het DHA in Krill olie is gebonden aan een totaal verschillend type vet dat hierboven werd genoemd bij visolie: een zgn. Fosfolipide…..dat veel beter verteerd wordt dan de tryglyceride of ethyl esters, die in visolie voorkomen. In feite is het hierin voorkomende DHA in staat om in vrijwel elke cel van je lichaam door te dringen, zelfs in je mitochondria!!!

MAAR DAT IS NOG NIET ALLES….

Omega -3s bestaan uit twee vetzuren: DHA en EPA
Het is een medisch feit dat je lichaam grotere doses DHA nodig heeft, dan EPA, en dit is waar het fout gaat met visolie.
Stijging van je DHA niveaus in je lichaam, kan je gezondheid in belangrijke mate compenseren en zelfs je gezondheid een boost geven. DHA is een levensredder omdat alle cellen ingebouwde receptoren hebben die dit absorberen en elke cel  ernaar hunkert. Je lichaam voorzien van hoge doses DHA kan wonderen verrichten voor je gezondheid. Daarom ben ik naar hogere geconcentreerde vormen van Omega-3 DHA gaan zoeken. Ik heb het gevonden waar niemand het heeft gezocht. Praktisch aan het eind van de wereld.

Bij de ijzige, pure wateren van de Zuid Amerikaanse diepe zeeën, heb ik de extreme voordelen van de Argentijnse inktvissen leren kennen , die daar met miljarden ronddrijven. Hetgeen mijn aandacht trok was dat dit machtige weekdier geladen was met DHA. In feite was de DHA/EPA ratio dezelfde als die van moedermelk: 4:1

Als deze speciale inktvis olie gereed is gemaakt, levert het 65% DHA, de hoogste dosis  van DHA die ooit in een natuurlijk medicijn is gerealiseerd. Dit betekent in wetenschappelijk opzicht een groot potentieel  voor het onderhouden van je gezondheid, zoals hierboven reeds beschreven.

TOT SLOT ZIJN ER NOG 3 ZEER KRACHTIGE INGREDIENTEN AAN TOEGEVOEGD..

Omega Rejuvenol bevat ook nog:

– Astaxanthin. Het DHA dat in krill olie wordt aangetroffen is bevestigd aan de   natuurlijk voorkomende partner, de super antioxidant Astaxanthin. Krill olie en  Astaxanthin zijn samen in staat om de bloed/brein barrière te passeren en  leveren een rijke voorraad van Omega 3 DHA diep in je hersencellen af.

– Mixed Tocotriënolen. Dit zijn familieleden van vitamine E. Deze vaak miskende   vorm van Vitamine E is een krachtige antioxidant die helpt om vrije radicalen  die leeftijd gerelateerde problematiek veroorzaken, te vernietigen. Daarnaast  ondersteunt deze je hart, brein en de bloedvaten om in een goede conditie te  blijven. Ook dragen ze bij aan een goede bloeddruk en verminderen ze het  risico op hartproblemen. Daarnaast worden gezonde cholesterolspiegels   hiermee bevorderd. Klinische studies tonen bovendien aan dat bacteriën  worden aangevallen, terwijl ze ontstekingsremmend werken.

– Vitamine K2. Het missende geheim tot levensverlenging. Dit wordt normaal  aangetroffen in organenvlees, eigeel, gefermenteerde kaas etc. Vitamine K2  activeert eiwitten die een vitale rol spelen in de gezondheid van je hart, je  botten, je brein en je gewrichten. Daarnaast houdt Vitamine K2 calcium vast in je botten en uit je bloedvaten!! Je moet vooral onthouden dat calcium je bloedvaten negatief  beïnvloedt als je niet voldoende K2 in je lichaam hebt. Daarnaast heeft K2 een goede invloed op de lengte van je telomeren. Dit werd  o.a. aangetoond in “the Rotterdam Study” waarin bleek dat dat mensen die slechts 12 mcg Vitamine K2 per dag innamen, gemiddeld 7 jaren langer leefden. Vergeet dan ook calcium supplementen en neem vitamine K2 om je botten ijzersterk te houden. Kortom, een gouden combinatie van stoffen, waarmee ik aangetoond heb dat mijn patiënten biologisch jonger werden en op veel gebieden verbeteringen van hun gezondheid vertoonden. 

SAMEN GEVAT Omega Rejuvenol: 

– ondersteunt een goede gezondheid van je hart

– Ondersteunt gezonde bloedsuiker spiegels

– Ondersteunt gezonde energieniveaus

– Ondersteunt goede cognitieve functies

– Ondersteunt een goed zicht

– Vermindert gewrichtsklachten

Frontpage-picture-1543581583.jpg