« 2016 Telo-Essence ll, Unieke anti-aging formule!!»

Gepubliceerd op 07-12-2016

December 2016
Beste lezer, wij geven hier een vrije vertaling van een artikel van Dr. Sears die ons overtuigd heeft van de geweldige ontwikkelingen die hij mede op basis van andere onderzoeken (zelfs Nobelprijs winnend) tot stand heeft gebracht en nog beter, binnen het bereik van grote groepen mensen heeft weten te brengen. Naar zijn mening ligt hier zelfs de basis om een groot aantal degeneratieve verschijnselen tot stilstand te brengen, zelfs tot omkeer te brengen. Een aantal van onze klanten is hier reeds mee gestart.
Wij hebben er dan ook lang over nagedacht om dit verder onder de aandacht te brengen, temeer er ook een prijskaartje aan hangt dat voor velen onder ons, ondanks de enorme vorderingen in de afgelopen jaren, nog steeds buiten bereik blijft.
Het gaat om een baanbrekend anti-verouderingsproduct dat door Dr. Sears verder ontwikkeld is. Hier volgt zijn verhaal:

Beste lezer,
Ik ben onlangs nog in Bogota geweest, waar ik een lezing heb gehouden voor honderden anti-verouderingsartsen, met betrekking tot regeneratieve middelen/medicijnen. Ondanks veel wetenschappelijk onderzoek en dito vorderingen op dit gebied, was men verbijsterd dat ik sprak over de mogelijkheden om vrijwel alle ziekten te genezen. Zeker alle ziekten die met veroudering te maken hebben. Er is namelijk een slapend gen verborgen in ons lichaam dat de kracht heeft om je levensverwachting enorm te laten toenemen en zelfs ongeneeslijke en chronische ziekten tot het verleden te laten horen. Ik heb hier meer dan 25 jaar onderzoek naar gedaan en heb over de hele wereld gereisd om dit met andere artsen te bespreken en te delen, zodat ook zij hun patiënten kunnen helpen. De gevestigde medische wetenschap blijft deze sleutel tot genezing negeren, dus heb ik besloten om dit beschikbaar te stellen aan de mensen die het nodig hebben.
Een doorbraak studie aan de Harvard University toonde aan dat oude muizen weer geheel verjongd konden worden!!!

Aan het begin van het experiment betrof het muizen die in alle meetbare fysieke facetten oud waren. Hun intelligentie was verloren gegaan, elke muis presteerde slecht bij allerlei standaard geheugentests, zoals waar de uitgang van de kooi was, of waar het voer of het water zich bevond. Ze leden allemaal aan geatrofieerde en gekrompen hersenen.
De seksuele drang van de muizen was eveneens verdwenen, ze waren ook onvruchtbaar geworden. Hun vacht was vaag en grijs geworden, hun zichtvermogen was sterk afgenomen, net zoals dat bij oude mensen het geval is. Het verbaast dus niks dat hier de overweging gewettigd is dat zij het equivalent vertoonden van mensen die 80-90 jaar oud zijn.
Plotseling, als door een wonder werden al deze ouderdomsverschijnselen compleet teruggedraaid.
De muizen werden seksueel weer potent en de vrouwtjes werden weer vruchtbaar en produceerden weer gezond nageslacht, en dat met een equivalentie van een oud mens…

Niet alleen hun intelligentie kwam terug, ze kwamen weer in een toestand van jeugdigheid te verkeren. De atrofie van hun brein, de krimp hiervan, herstelde zich. Ze werden herschapen in jeugdigheid qua brein, afmeting, gewicht en lichaamsstructuur. Het haar werd weer glanzend, hun gezichtsvermogen herstelde zich eveneens….Al deze wonderen vonden plaats omdat Dr. Ronald DePinho, professor in de genetica aan de Harvard Medical School en directeur van de toegepaste kankerwetenschappen aan het Boston gelieerde Dana-Farber Kanker Instituut dit specifieke gen activeerde!!
Hersencellen die slapend waren, kwamen terug tot leven en produceerden nieuwe neuronen. Hun gekrompen organen, zoals hun milt en zelfs de testikels en hun brein, groeiden weer. De belangrijkste organen functioneerden beter, de muizen kregen hun smaak weer terug. De mannetjes produceerden weer nieuw sperma en bleken weer vruchtbaar. De muizen genoten nog van een lang en gezond leven (1).
Nadat Dr. DePinho en zijn collega’s muizen voor hun experiment gebruikt hadden en deze muizen indringend verjongd hadden, gaven zij aan dat ze met hun ontdekking a.h.w. de fontein van de jeugd hadden gevonden.

Deze zelfde verjonging en bijbehorende veranderingen in je eigen lichaam kun je nu ook bewerkstelligen. Het betreft niet meer en niet minder dan de juiste combinatie van natuurlijke ingrediënten!!!

Een korte uiteenzetting:
De grootste medische doorbraak van de eeuw is verborgen in je eigen cellen!!!
Hetgeen Dr. DePinho deed, was het activeren van een specifiek gen in het DNA van je cellen. Op het eind van elke DNA streng is een stukje genetisch materiaal te vinden, dat een telomeer genoemd wordt. De lengtes van deze telomeren bepalen hoe oud of jong je cellen acteren. Als je cellen delen worden de telomeren steeds korter en gaat je lichaam op termijn cellen produceren die niet alleen ouder, maar ook zwakker en meer afgeleefd worden. Dit is het natuurlijke proces van veroudering, met alles wat daaraan vasthangt. Hoe korter de telomeren zijn, hoe ouder je cellen zullen zijn en dat vindt je terug in allerlei lichaams-activiteiten, onafhankelijk van je actuele leeftijd.
Door dit proces van het verkorten van je telomeren te vertragen, ben je in staat om je leven te verlengen en je ook daadwerkelijk jonger te voelen, maar ook ouderdomsverschijnselen in termen van degeneratieve ziekten terug te dringen.
Maar deze vertraging van de veroudering/verkorting van je telomeren is slechts de beschrijving van het resultaat. Om de resultaten van Dr. DePinho te bereiken, moet je een volgende stap maken….

Dit bestaat uit een enzym in je cellen dat je telomeren aanzet tot hergroei om dus weer langer te worden, dat is het geheim van Dr. DePinho. Dit enzym heet telomerase en programmeert je telomeren om weer te groeien. Zoals je hebt gezien, activeert dat weer de verjongingsverschijnselen, door weer een gezonde celdeling mogelijk te maken.
Dit is geen mythe, het betreft de essentie van de ontdekking van het Nobelprijs winnend onderzoek in 2009. Ik heb dezelfde techniek verder doorontwikkeld met een select groepje van mijn eigen patiënten gedurende 3 jaar. Met deze eerste groep heb ik het eerste supplement beproefd om een verjonging van hun celdeling mogelijk te maken. Deze mensen werden jonger dan ze in werkelijkheid waren. Ik noem dit een elitegroepje, omdat deze therapie ontzettend duur was. Ik had hoge politici, Hollywoodsterren, groot vastgoeddirecteuren en beroemde artsen die als eersten hieraan wilden meedoen en dit ook konden betalen. Gedurende hun behandeling zagen we opmerkelijke veranderingen ontstaan:

– een heel snel en blijvend vetverlies
– scherper en verbeterd gezichtsvermogen
– grijs haar dat weer weelderig en zwart werd
– toenemende spiermassa en testosteron
– een groter longvolume, met toegenomen uithoudingsvermogen en zuurstofleverantie
– het verdwijnen van gewrichtspijnen en verbeterde flexibiliteit
– afnemende depressies met een veel positiever humeur en toegenomen optimisme
– etc..Kijk voor meer informatie naar de onderzoeken van andere wetenschappers in het
Literatuuroverzicht.

Ik wil hiermee alleen maar aantonen dat dit klinisch bewezen feiten zijn die nu ook voor jou bereikbaar zijn voor je eigen lichaam. En ondanks de zeer hoge kosten van de eerste generatie van deze producten, kan ik garanderen dat inmiddels de laatste generatie vijfhonderd keer effectiever is en nog maar een fractie kost van de eerste generatie. Heb je eindelijk een fase in je leven bereikt waarin je over geld en vaak meer tijd beschikt, gaan allerlei lichamelijke ongemakken een rol spelen. Dat hoef je niet meer te ondergaan: Begin met het nemen van Telo-Essence ll. En geniet nog heel lang in een goede gezondheid van alles wat het leven te bieden heeft!!

Dr. Sears


1. Horner J, Maratos-Flier E, Depinho R, et. al. “Telomerase reactivation reverses tissue degeneration in aged telomerase-deficient mice.” Nature. 2011 Jan 6;469(7328):102-6.
2. Ibid.
3. Weischer M, et al. Short telomere length, myocardial infarction, ischemic heart disease, and early death. Arterioscler Thromb Vasc Biol. 2012 Mar;32(3):82209.
4. Brouilette S, et al. White cell telomere length and risk of premature myocardial infarction. Aterioscler Thromb Vasc Biol. 2003 May 1;23(5):842-6.
5. O’Donovan A, et. al. “Cumulative Inflammatory Load Is Associated with Short Leukocyte Telomere Length in the Health, Aging and Body Composition Study.” PLoS One. 2011; 6(5): e19687.
7. Beyne-Rauzy O, Recher C, Dastugue N, Demur C, Pottier G, et al. “Tumor necrosis factor alpha induces senescence and chromosomal instability in human leukemic cells.” Oncogene 23: 7507-7516, 2004. Beyne-Rauzy O, Prade-Houdellier N, Demur C, Recher C, Ayel J, Laurent G, Mansat-De Mas V. “Tumor necrosis factor-alpha inhibits hTERT gene expression in human myeloid normal and leukemic cells.” Blood 2005;106: 3200-3205.
8. Amsellem V, et al. “Telomere dysfunction causes sustained inflammation in chronic obstructive pulmonary disease.” Am J Respir Crit Care Med. 2011 Dec;184(12):1358-66.
9. Edo MD, Adres V. “Aging, telomeres, and atherosclerosis.” Review Cardiovasc Res 2005;66: 213- 221.
10. Benetos A, Okuda K, Lajemi M, Kimura M, Thomas F, et al. “Telomere length as an indicator of biological aging: the gender effect and relation with pulse pressure and pulse wave velocity.” Hypertension 2001;37: 381-385.
11. Benetos A, Gardner JP, Zureik M, Labat C, Xiaobin L, et al. “Short telomeres are associated with increased carotid atherosclerosis in hypertensive subjects.” Hypertension 2001;37: 381-385.
12. Lappe J, et. al. “Vitamin D and calcium supplementation reduces cancer risk.” Am. J. Clinical Nutrition 2007;85,6:1586-1591.
13. Adaikalakoteswari, A. et al. Association of telomere shortening with impaired glucose tolerance and diabetic macroangiopathy. Atherosclerosis. Vol. 195, Issue 1, Nov 2007, Pages 83-89.
14. Diehl MC, et al. Elevated TRF2 in advanced breast cancers with short telomeres. Breast Cancer Res Treat. 2010 Jul 13.
15. Aida J, et al. Telomere lengths in the oral epithelia with and without carcinoma. Eur J Cancer. 2010 Jan;46(2):430-8.
16. Rampazzo E, et al. Relationship between telomere shortening, genetic instability, and site of tumour origin in colorectal cancers. Br J Cancer. 2010 Apr 13;102(8):1300-5.
17. Adaikalakoteswari, A. et al. Association of telomere shortening with impaired glucose tolerance and diabetic macroangiopathy. Atherosclerosis. Vol. 195, Issue 1, Nov 2007, Pages 83-89.
18. Valdes AM, et al. Telomere length in leukocytes correlates with bone mineral density and is shorter in women with osteoporosis. Osteoporos Int. 2007 Sep; 18(9):1203-10.
19. Wolkowitz OM, Mellon SH, Epel ES, Lin J, Dhabhar FS, et al. (2011) Leukocyte Telomere Length in Major Depression: Correlations with Chronicity, Inflammation and Oxidative Stress – Preliminary Findings. PLoS ONE 6(3): e17837. doi:10.1371/journal.pone.0017837.
20. Hua Ren PhD, Veronica Collins PhD, et al. Shorter Telomere Length in Peripheral Blood Cells Associated With Migraine in Women. Headache: The Journal of Head and Face Pain. Volume 50, Issue 6, pages 965—972, June 2010.
21. Irene Siegl-Cachedenier, et al. Telomerase reverses epidermal hair follicle stem cell defects and loss of long-term survival associated with critically short telomeres. JCB vol. 179 no. 2 277-290.

Frontpage-picture-1543581689.jpg